Region

Svet

Vesna Zmijanac već našla novog dečka u Atini?

Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim, brzo ga je prebolela i navodno već ima novog partnera.

Vesna Zmijanac već našla novog dečka u Atini?



Folk zvezda je, saznaje Kurir, zavela advokata srpskog porekla koji već dugo živi i radi u Atini. Ovoga puta našla je dečka svojih godina od kog se navodno ne razdvaja ni sekunde. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a pevačici su ga preporučili kao vrhunskog pravnog stručnjaka koji bi joj mogao pomoći u kupovini nekretnine u Atini, a od tada su nerazdvojni.

Vesna Zmijanac je uz pomoć novog dečka i bivšeg supruga, Nikolijinog oca, Vlade Jovanovića, inače nekadašnjeg šefa marketinga PGP RTS, na korak od kupovine stana od 150 kvadrata, koji će opremiti po svom ukusu.

"Vesna je nedavno upoznala advokata, s kojim se već danima viđa. Veoma joj prija njegovo društvo. Po izgledu podseća na našeg vrhunskog baletana Konstantina Kostjukova, ali i na njenu staru ljubav, pa joj se mnogo dopao. Ni on nije ostao ravnodušan, a s obzirom na to da je s naših prostora, dobro zna ko je Vesna Zmijanac. Advokat Vesnu izvodi na večere, a preko dana obavezno odlaze u jedan kafić da popiju kafu i tamo su redovni gosti. Zmijančevoj nije dosadno jer joj vreme proleti kad je s njim. Iako neće da prizna, u očima joj se vidi da se zaljubila kao tinejdžerka", priča izvor blizak pevačici i dodaje da je izabrala nekretninu koja će uskoro biti u njenom vlasništvu.

"Vesna se prvih dana provodila sa ćerkom Nikolijom na atinskim plažama, a onda se maksimalno posvetila razgledanju i kupovini stana. Zasad su u opticaju dva od oko 150 kvadrata, ostalo je samo da se odluči i sredi neke sitne detalje oko preuzimanja. U tome su joj najviše pomogli advokat kojeg je zavela i Vlada, bivši suprug", otkrio je izvor.

Vesna je u komentaru bila izuzetno kratka, ali je ipak otkrila da uživa u grčkoj prestonici: "U romingu sam. Sad uživam, i to je to".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/NIKOLIJA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>