Region

Svet

Ledeni izazov: Saša Vidić iskritikovao poznate i objasnio šta zaista misli o akciji!

Saša Vidić odbio je da učestvuje u humanitarnoj akciji Ledeni izazov i zahvalio se svim svojim prijateljima koji su ga nominovali da se priključi istom. Na svojoj društvenoj mreži Fejsbuk, modni kreator je objasnio i razloge zbog kojih se odliučio na takav potez.

Ledeni izazov: Saša Vidić iskritikovao poznate i objasnio šta zaista misli o akciji!



Iako su ga mnogi njegovi prijatelji nominovali kako bi se priključio humanitarnoj akciji Ledeni izazov koja za cilj ima prikupljanje humanitarne pomoći za obolele od amiotrofične lateralne skleroze, Saša je veoma intresantnim statusom iskritikovao domaću javnost i obrazložio razloge svog odbijanja.

“Dragi prijatelji i svi vi koji me pozivate na polivanje, ovim putem vas obaveštavam da ja to zaista ne želim! Ne sumnjam, da neki od vas meni vrlo bliski nisu to uradili iz humanosti, no kako vreme odmiče, kao i u sve u ovoj zemlji, cela ova akcija je dobila smešan ton, od starleta preko političara do kriminalaca... Otkud tako duboko usađen humanizam kod nas? Ili je samoreklama najbolje rešenje, verujem da njih 99%, nikada nisu čuli za ovu bolest... Ja da sam juče umro ne bih znao! Pitam se, da li u Srbiji ima ljudi koji boluju od iste? Sem što ste "probudili svest" nas neupućenih, jeste li nešto sem Instagrama donirali? Dok ste se sređivali i pripremali pozadine ispred kojih se polivate, komotno ste mogli tih par sati da volontirate u Obrenovcu i tako zaista da pomognete nekome! Globalno ili lokalno svest budim sam... Hvala na razumevanju", napisao je Saša Vidić.

Koje su se još svetske i domaće javne ličnosti pridružile ovoj akciji i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa ledenim izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sasa Vidic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>