Region

Svet

Pomirili se Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović?

Nakon spekulacija da je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ostavio svoju devojku, odbojkašicu Maju Ognjenović zbog profesorke španskog jezika, na Tviteru je "palo" pomirenje pa Dača i Maja učestalo izjavljuju javno ljubav jedno drugom.

Pomirili se Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović?


 
Maja Ognjenović uživa u društvu ćerke Danila Ikodinovića! (Foto)
Reklo bi se da proslavljeni vaterpolista nije od onih koji se rado odazivaju svadbenim ceremonijama pa se tako nije pridružio Maji na jednoj nedavno održanoj na koju je bila pozvana, zbog čega se odbojkašica navodno naljutila, piše Alo.

 
Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Ne treba nam burma, volimo se i bez toga!
I dok je Danilo odsečno odgovorio: "Na sledeću svadbu me vodiš, ljubavi, i bez suvišnih komentara", Maja ga je zadirkivala pitanjima koji je razlog što ne ide sa njom i na pomenutu; da li izbegava zbog subotnjeg provoda ili pak planira za Novi Sad, gde je živeo sa bivšom suprugom Natašom Bekvalac.

Na kraju je sve ispalo kako treba pa su Danilo i Maja imali čak i romantičan završetak "prepirke"; Dača je svojoj ljubavi poklonio stihove Luiđa Pirandela i poručio joj da je voli i da je predivan "ovaj italijanski", a ona mu je srceparajuće uzvratila: "Predivan si ti. Volim te".

I uprkos medijskim pisanjima i raznim nagađanjima, čini se da većih problema i trzavica u ljubavnoj vezi sportskog para baš i nema.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Danilo Ikodinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>