Region

Svet

Severina rasplakala Milana Popovića, evo zbog čega!

Milan Popović veoma je teško podneo odluku suda da samo dva puta mesečno može da viđa svog sina Aleksandra, koga ima iz veze sa pevačicom Severinom Vučković.

Severina rasplakala Milana Popovića, evo zbog čega!


 
Milan Popović može viđati sina samo dva puta mesečno!
Potrešen ovakvom situacijom Milan kaže da i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubio bitku i da njegovog mezimca može da viđa samo dva puta mesečno.

"Da li sam ljut, besan, razočaran majkom našeg deteta, Severinom? Ili sam samo tužan zbog toga što čini sve da bih bio što manje s našim detetom? Ne znam… Samo znam da moji susreti s malim Aleksandrom i njegove ručice kojima me zagrli i kada kaže "moj tata", izbrišu sve ostale emocije… i ja vidim samo svetlo u liku svoga deteta koje izbriše sve ružne stvari…", rekao je Milan kroz suze i dodao da on nije želeo da dođe do ovolikih sudskih procesa:

"Nisam ja taj koji je izabrao sudska natezanja", objašnjava Milan. "Borim se za vreme koje želim da provedem s našim sinom, i to je sve. S druge strane, majka našeg deteta čini sve kako bi to vreme druženja oca i sina bilo što kraće. Na temelju njene žalbe, koja je usvojena, sudski su opet skraćena moja druženja s Aleksandrom, s dva vikenda mesečno po četiri dana, na dva vikenda po tri dana i dve srede mesečno od jutra do uveče, nazovimo to dnevnim druženjima", kaže Popović i dodaje.

"Tražio sam da mi se dopusti da sina viđam dvaput mesečno po pet dana. Stvari su jasne. Ja uglavnom živim u Beogradu, a naš sin s majkom u Zagrebu. Sada izračunajte koliko će zaista trajati i kako će izgledati ti naši susreti. U petak ujutro iz Beograda ću doputovati u Zagreb, proći tih 440 kilometara, preuzeti Aleksandra pa se vratiti s njim u Beograd. Praktično ćemo izgubiti jedan dan na putu, provesti subotu zajedno, a potom u nedelju ga opet vozim majci u Zagreb. Zbog toga što živim u drugoj državi, to nije dobro rešenje za malo dete. Ne znam što da vam kažem. Najvažnije u životu mi je da budem sa sinom, i sve ću ispoštovati, ali mi je žao što majka mog deteta čini sve da provedem što manje vremena s njim. To nije dobro niti za njega" zaključio je kralj bakra.

Autor: J.B.
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>