Region

Svet

Lom u Makarskoj: Seka Aleksić nastavlja da obara rekorde posećenosti! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć u Makarskoj, gde je publici priredila spektakularan nastup i veče za pamćenja, a redovi koji su se stvarali pred sam koncert samo su još jedan dokaz, da kraljica estrade gde god da nastupi obara rekorde posećenosti.

Lom u Makarskoj: Seka Aleksić nastavlja da obara rekorde posećenosti! (Foto)


 
Ledeni izazov: Seka Aleksić se priključila akciji, Veljko je polio vodom! (Video)
Izlaskom na scenu pevačica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Mamurna". Kao i uvek, raspoložena Seka, bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim fanovima, koji je uvek dočekaju kao kraljicu. Odevena u crnu usku haljinu koja je isticala njenu savršenu figuru, a stasom i glasom plenila je poglede prostora u kome je nastupala, dok je publika svoju omiljenu pevačicu nagradila ovacijama.



Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a zajedno uz "Aspirin" bend", Seka se potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri, a fanovi su sa koncerta otišli prepuni sjajnih utisaka, što dokazuju i komentari koje ostavljaju na društvenim mrežama.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>