Region

Svet

Dara Bubamara zaradila 15.000 evra na svadbi u Beču (Foto)

Dara Bubamara pevala je nedavno na romskoj svadbi u Beču, o čemu sanjaju mnoge estradne zvezde, obzirom da je poznato da domaćini i gosti na ovakvom slavlju daju pozamašan honorar.

Dara Bubamara zaradila 15.000 evra na svadbi u Beču (Foto)


 
Dara Bubamara odgovara na optužbe: Nisam bahata i bezobrazna!
Raspoložena Dara Bubamara je sve zabavila pesmom, igrala bosonoga na stolu, a gosti su je dodatno kitili evrima ne gledajući o kojim apoenima se radi, pa se ona sa jedne "obične" tezge vratila kući teža za 15.000 evra.

 
Demantovala da se razvodi: Dara Bubamara u zagrljaju svog supruga (Foto)
"Bubamara je pevala na venčanju u jednom luksuznom hotelu u glavnom gradu Austrije, a gosti su je pošteno okitili i počastili bakšišom, tako da su joj ruke i dekolte bili puni novca. Kada je videla da su se gosti zagrejali, pevačica je radi dobre atmosfere skinula štikle i bosonoga skočila na sto i zapevala. Prisutni su njen gest prihvatili sa oduševljenjem pa su je ne žaleći obasipali stranom valutom, ali i skupocenim šampanjcem kako bi joj utolili žeđ. Inače, Dara je na ovom veselju pevala za svotu od oko 10.000 evra, a dobila je i dosta bakšiša, te se kući vratila sa oko 15.000 evra, a kako je napravila odličnu žurku, domaćini nisu žalili novac koji su joj dali", ispričao je izvor blizak pevačici koji je i dao fotografije sa ovog svadbenog veselja i dodao da je još pevača bilo angažovano na tom slavlju, a među njima i Šaban Šaulić, Jana, Darko Lazić i Adil Maksutović koji su takođe doprineli atmosferi.


Foto: Alo.rs

I Dara je sa ove svadbe ponela odlične utiske, iako ovo nije bio prvi put da je angažuje ista porodica.

"Ovo je drugi put u karijeri da istom društvu pevam na romskoj svadbi i uvek ću im pevati jer mi je oba puta bilo prelepo. Oni su galantni, divni i kulturni ljudi kojima ću se odazvati kad god me budu pozvali. Inače, moj odlazak na ovu svadbu je organizovao menadžer i moj prijatelj Zvonko Grujić", izjavila je Dara.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>