Region

Svet

Dragana Mirković u problemu: Deca su malo ljuta na mene!

Dragana Mirković uspešno se oporavila od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi i otkriva da su deca malo ljuta na nju, jer se plaše da bi mogla još više da ugorzi svoje zdravlje zbog posla kojim se bavi.

Dragana Mirković u problemu: Deca su malo ljuta na mene!


 
Dragana Mirković: Ljubav mog Tonija daje mi snagu
Pevačica uz svakodnevnu fizikalnu terapiju, pažnju i neizmernu ljubav supruga Tonija Bijelića i dece, sve lakše podnosi i optimistično gleda napred.

Prepoznatljiva po vedrom duhu i pozitivnoj energiji, pevačica za magazin "Hello!" govori o nemilom događaju i otkriva da je u tom trenutku pre svega mislila na svoju decu. Zbog svega ove godine izostaće tradicionalni odmor sa porodicom.

"Najgore mi je palo što smo propustili letovanje, jer živim za odmor. Završiće se i ovo, a meni je najvažnije da 4. oktobra, dan posle koncerta, ustanem nasmejana i nastavim da živim kao i do nesreće. Moja porodica je nešto najlepše i najvrednije što imam već četrnaest godina. Koncert je poremetio moje uobičajne životne tokove, nevezano za nesreću, i upravo je to razlog što sam ga toliko odlagala. Kada ga održim, biću najsrećnija žena na svetu", kaže Dragana i dodaje da podršku supruga ima u svemu što radi, dok su deca malo ljuta na nju:

"Suprug je uvek uz mene, šta god da ja odlučim, čak i kad ne radim ono što bi trebalo. S druge strane, deca su mi rekla da mi više neće dati da pevam, jer su čuli šta su mi lekari savetovali. Malo su i ljuti na mene, jer oni mnogo brinu. Rekli su mi da se smirim, da budem dobra mama, da brinem o sebi", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Facebook/Dragana Mirkovic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>