Region

Svet

Nataša Bekvalac: Ne biram između ljubavi i karijere (Foto)

Nataša Bekvalac ovih dana privodi kraju svoj novi album "Bezgrešna", a iako zatrpana studijskim i porodičnim obavezama, pop pevačica je uspela da posveti nekoliko slobodnih trenutaka nestrpljivim fanovima.

Nataša Bekvalac: Ne biram između ljubavi i karijere (Foto)



O tome koliko je iskrena ex Novosađanka, svedoči i njen stabilan odnos sa brojnim fanovima sa kojima uredno komunicira putem društvenih mreža pa je i ovaj put Nataša Bekvalac odlučila da neke ideje i privatne stvari iskaže javno, kroz odgovore na njihova pitanja.

Osim što joj je najveća podrška u poslu njena sestra Kristina Bekvalac, Nataša pozitivnu energiju crpi i iz porodične idile, ali i od fanova. Ljubav i karijeru uspešno odvaja jedno od drugog i smatra da je to pravi recept za uspeh.



"Ne mora da se bira između ljubavi i karijere. Ako je prava ljubav, onda nije potrebno žrtvovati bilo šta", kaže Nataša koja, skromno, ne smatra da iko ikome na estradi treba biti konkurencija jer ima mesta za sve.

"Smatram da na estradi niko nikog ne treba da gleda kao konkurenciju, svako se ističe na neki način. Zahvaljujući mojim saradnicima i pesmama ja sam uspela da opstanem sve ove godine. Tako da svoje kolege ne gledam kao konkurenciju. Radujem se svačijem uspehu", iskrena je plavokosa pevačica koja novi album priprema u saradnji sa proverenim timom i neće mnogo eksperimentisati sa žanrom pa će pesme biti brže i dinamične, ali naći će se i pokoja balada.

O tome koliko utiče na Hanu i njeno školovanje, otkrila je sledeće: "Želja njenog tate i mene jeste da Hanu izvedemo na pravi put. Trudimo se maksimalno oko nje. Hana inače voli školu, tako da nemamo mnogo problema oko toga".



Osim novog albuma, Nataša ima u planu i da obraduje svoje fanove koncertom u Beogradu i rodnom Novom Sadu koji joj, kaže, veoma nedostaje, ali o terminima nastupa će blagovremeno obavestiti publiku.

I za kraj, ono što najviše interesuje njene fanove - kako održava vitku liniju, pevačica je iskreno otkrila da nema poseban recept, osim što pazi šta jede i redovno vežba.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Natasa Bekvalac, Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>