Region

Svet

Premijera: Petar Grašo - Uvik isti! Pogledajte emotivni spot (Video)

Veliki letni hit Petra Graše "Uvik isti" dobio je i zvanični video spot. Grašo je pesmu predstavio na ovogodišnjem Splitskom festivalu te je osvojio prvu nagradu stručnog ocenjivačkog suda te nagradu novinarskog žirija, nakon čega je ubrzo dospela u sam vrh najemitovanijih domaćih pesama.

Premijera: Petar Grašo - Uvik isti! Pogledajte emotivni spot (Video)



Emotivan video spot popularnog pevača prikazuje kraj života jednog čoveka koji je ostao veran porodici, sebi i svojim navikama. Sve što iza sebe ostavlja je boca vina i puno uspomena.

Scene u kojima glumi starog sebe, Grašo je snimao na istom krevetu na kojem je ležao njegov pokojni deda, a kaže kako je celo snimanje za njega bilo jako emotivno. Video je sniman u stanu bake i pokojnog deda Petra Graše i to više od 15 sati u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija. Za šminku je bila zadužena Dolores Žanko.

Odličnom pesmom "Uvik isti", Petar Grašo se nakon dugogodišnje pauze vratio na muzičku scenu. Ovu autobiografsku pesmu napisao je zajedno s Vjekoslavom Huljić, a autor muzike je Tonči Huljić. Pogledajte premijerno spot na našem portalu:



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>