Region

Svet

Marijana Kovačević se kaje zbog Nemeša: Da mogu vratiti vreme, nikad ne bih ušla u rijaliti! (Foto)

Pobednica četvrtog Velikog Brata Marijana Kovačević, nakon raskida trogodišnje veze sa Nikolom Nemeševićem Nemešem kaže da je verovala da je on onaj pravi s kojim će provesti ostatak života, ali da danas nemaju nikakav odnos.

Marijana Kovačević se kaje zbog Nemeša: Da mogu vratiti vreme, nikad ne bih ušla u rijaliti! (Foto)


 

 

Marijana Kovačević plesala oko šipke u klubu... Ma, koji Nemeš!

Marijana Čvrljak, kako se prezivala kada je pobedila u Velikom Bratu, tada još uvek nerazvedena od muža Ivana sa kojim ima ćerku Korinu (5), otkrila je za hrvatski "Story" da je bila veoma nesrećna u vezi sa Nikolom i da je među njima došlo do definitivnog kraja.

 

Marijana i Nemeš definitivno raskinuli, nema više ljubavi iz Velikog brata!

"Nemeš treba odlučiti šta želi u životu, od sebe i drugih. Već dugo stvari između nas nisu bile u redu. Verovala sam da je ovo prava ljubav, ali prekid je konačan", kaže Marijana Kovačević (30), koja ujedno kaže i da joj je bilo lakše sada objaviti raskid nego kasnije komentarisati pojavljivanje Nikole Nemeševića (25) s misterioznim damama.



"Verovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osećala kao najsrećnija žena na svetu. Bila sam spremna da provedem ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos", priča Marijana i ističe da nije želela kraj, ali više nije imala snage da živi u nezadovoljstvu. Zbog svega što joj se dogodilo, kaže pobednica prvog regionalnog Velikog Brata, postala je paranoična. I sada, tvrdi, da može vratiti vreme nikad ne bi ušla u rijaliti.



Podsetimo, Marijana i Nemeš upoznali su se tokom učešća u Velikom Bratu, u kom su započeli romasu javno pred kamerama, dok je nju napolju čekao suprug Ivan sa ćerkom Korinom koja sada živi sa njom. Ubrzo se razvela pa se potom i preselila u Beograd kako bi živela sa Nemešem. Mediji su ih već nekoliko puta razdvajali i mirili, ali ovaj je raskid, kažu bivši partneri, konačan.

Autor: B.B.
Izvor: Story.hr
Foto: Instagram/Marijana Kovacevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>