Region

Svet

Anđela Vujović: Zbog Veljka Ražnatovića prolazim kroz pakao!

Mlada članica grupe "Skajz" Anđela Vujović, koja u medijima slovi za novu devojku Veljka Ražnatovića, otkrila je da ovih dana zbog lažnih priča prolazi kroz pravi pakao te nagirala ljubavni odnos sa sinom folk zvezde Cece Ražnatović.

Anđela Vujović: Zbog Veljka Ražnatovića prolazim kroz pakao!



Anđela je oštro osporila priče da je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, navodeći da je istina da se poznaju još iz vrtića i da je to jedino što ih u životu vezuje.

 
Veljko Ražnatović preboleo Mašu, utehu pronašao u mladoj pevačici! (Foto)
"Veljko i ja nismo u vezi i danima se nerviram i plačem zbog izmišljenih priča. Mi se poznajemo iz vrtića, ali se godinama nismo ni videli ni čuli, sve dok sa tečom nisam otišla ove godine u Guču i tamo ga srela, i baš smo se lepo ispričali. Pošto imamo zajedničku drugaricu, jedno veče smo otišli u provod jer smo se konačno našli posle toliko vremena i bili smo svi zajedno. Doskora sam imala dugu vezu i na kraj pameti mi nije palo da se muvam sa Veljkom, jer znam da je i on nedavno raskinuo sa Mašom Terzić. Pa, ni on nije lud da posle divne veze sa Mašom odmah uplovi u novu", požalila se Anđela i dodala da su je prijatelji Veljkove bivše devojke Maše nazivali svakakvim imenima.

"Posle prvog teksta u novinama, na Fejsbuku su mi stizale odvratne poruke da sam sponzoruša, seljanka i svašta nešto. Ne mogu to da trpim", rekla je Vujovićeva.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/Veljko Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>