Region

Svet

Lepa Brena se uspešno oporavlja, uskoro skida gips i s druge ruke!

Lepa Brena uspešnpo se oporavlja u Novom Vindolskom, gde je smeštena nakon što je prilikom nezgodnog pada u hotelu polomila obe ruke i hitno je operisana. Pevačica ističe kako se sada odlično oseća, a uskoro će skinuti gips i sa druge ruke.

Lepa Brena se uspešno oporavlja, uskoro skida gips i s druge ruke!


 
Lepa Brena se ponovo našalila na svoj račun (Foto)
Brena se još uvek nalazi u Hrvatskoj, a da se potpuno oporavila nakon pada koji je imala dokazuje i fotografija koju je postavila na društvenu mrežu Fejsbuk. Pevačica uživa u sunčanju, a uskoro će, nakon što skine gips i sa druge ruke, otputovati na zasluženi odmor u Italiju.

"Odlično se osećam, oporavak napreduje veoma dobro i mnogo sam zahvalna svim ljudima koji su mi u ovim teškim trenucima pomogli i spasli me težih posledica. Naravno, posebnu zahvalnost dugujem svim ljudima u bolnici u Lovranu, lekarima koji su mi pomogli vrhunskom stručnošću i sjajno odrađenom operacijom, medicinskim sestrama, zapravo svima koji su mi omogućili da danas, dvadesetak dana kasnije, znam da sam na putu brzog oporavka", rekla je Brena za Novilist.hr i dodaje:

"Dok vam se ne dogodi ovako nešto, niste u stanju da sagledate koje su vrednosti najbitnije u životu. Koliko sam se samo naplakala prvih dana nakon loma, koliko je samo straha iz mene izlazilo", kaže Brena kojoj je more jako pomoglo u oporavku:

"More je nešto neverovatno, kad sam u dodiru sa vodom i suncem, osećam da se oporavljam mnogo brže.  U šali čak znam da kažem da sam u silnoj borbi, jer ja sam čitavog života veliki borac, za povratak svakodnevnim aktivnostima mnogo vežbam da bih se mogla prijaviti na neko plivačko takmičenje",  rekla je  u šali Lepa Brena.

Autor: J.B.
Izvor: Novilist.hr
Foto: Facebook/Lepa Brena
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>