Region

Svet

Željko Rstić priznao prevaru: Vesna Zmijanac je prošlost!

Bivši dečko Vesne Zmijanac Željko Rstić priznaje da mu je s Vesnom Zmijanac u vezi bilo lepo dok je trajalo, ali i da isto tako sada uživa u vezi s voditeljkom Tamarom Stojmirov.

Željko Rstić priznao prevaru: Vesna Zmijanac je prošlost!


Zbog ove voditeljke je Vesna Zmijanac ostavila Željka! (Foto)
Iako poznati par, koji se razišao zbog Željkove preljube, trenutno nije u kontaktu, biznismen ne gubi nadu da će kad se sve slegne ostati u korektnim i prijateljskim odnosima sa Vesnom Zmijanac.

"Pošto je Tamara novinarka, zbog prirode njenog posla upoznali smo se pre nekoliko godina, a intenzivno se družimo poslednjih mesec dana. Imamo zajedničke prijatelje i svi skupa lepo funkcionišemo", otvorio se Rstić.
Vesna Zmijanac uhvatila Željka kako je vara u liftu?!
Spekulacije da je Vesnin bivši svojoj ljubavnici već poklonio stan u svojoj zgradi, u kojoj i Zmijančeva i on već imaju po jedan, Željko je negirao. Iako je pevačica razotkrila njegovu vezu s voditeljkom baš u njihovom zajedničkom liftu, on ne vidi ništa čudno u tome, jer smatra da je normalno što mu voditeljka dolazi u posetu.
Vesna Zmijanac otkrila detalje raskida sa Željkom Rstićem!
Naravno da Tamara ne živi u zgradi. Kad bih poklanjao stanove, odavno bih propao. Kako ste krenuli, podići ćete mi cenu kvadrata. To je ozbiljna zgrada u kojoj žive ozbiljni ljudi, a ne zgrada bluda i razvrata. Te stvari ne radim u liftu. Ništa ja ne krijem, kad bude bilo vreme za to, sa ponosom ću pokazati novu devojku. Nikad se nisam stideo svog izbora. Ne vidim ništa čudno u tome što me Tamara posećuje, pa valjda i vas neko posećuje.

"Ljudi, sa Vesnom je bilo lepo dok je trajalo i ne bih dalje komentarisao što se tiče prevare. Znam da vi novinari dobro poznajete Vesnu, te sigurno znate da je ona jedna kompletna ličnost. za koju nemam ništa ružno da kažem. Prosto su nam se putevi razišli. Nas dvoje trenutno nismo u kontaktu, ali ne vidim razlog da zauvek ostane tako", zaključio je pevačicin bivši.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>