Region

Svet

Slavko Beleslin odlazi sa Nove i prelazi na RTS?

Televizijskog voditelja Slavka Beleslina od jeseni ćemo gledati na Radio-televiziji Srbije, nakon što će se popularno TV lice iz informativnog programa televizije "Nova" pridružiti RTS-ovom jatu.

Slavko Beleslin odlazi sa Nove i prelazi na RTS?



Slavko Beleslin radio je u informativnom programu "Nove", ali, pošto ova televizijska kuća nije dobila frekvenciju odlazi na nacionalnu televiziju RTS.

"Pregovori su u toku. Ništa nije završeno. Pozovite me sledeće sedmice, tada ću moći da vam dam više detalja", bio je škrt na rečima Slavko kada je upitan za komentar.

Iako nije želeo da otkriva koju formu emisije će voditi na RTS-u, saznajemo da je ponuda zapravo stigla iz Informativne redakcije, što je Beleslinu bliska oblast. Poziv sa RTS-a je navodno usledio nedavno i Slavku je to, pored finansijskog dela, zapravo bio izazov jer su informativni programi ovog emitera najgledaniji u Srbiji.

"Još uvek se sa čelnim ljudima RTS-a dogovara o detaljima kako bi ugovor koji potpišu bio dobar za obe strane. Slavko ima prepoznatljivu boju glasa, odličnu dikciju i naglasak, zbog čega je uveliko izgradio ime u svetu voditelja informativnih emisija. S obzirom na to da TV "Nova" nije dobila nacionalnu frekvenciju kako se pričalo, Slavko se nije mnogo dvoumio oko novog transfera", kaže izvor blizak voditelju.

Inače, Slavko je naTV "Nova" bio zaposlen od februara ove godine, a tamo je prešao sa uredničke pozicije u Televiziji B92, gde je između ostalog vodio popodnevnu emisiju "Bulevar". Karijeru je započeo na Televiziji BK, na kojoj je radio kao reporter, urednik i voditelj informativne emisije "Telefakt", a kasnije je usledio i angažman u jutarnjem programu "Budilnik". Nakon gašenja ove TV stanice, nastavio je karijeru u producentskoj kući "Adrenalin", gde se oprobao kao scenarista na projektima kao što su "Piramida", "Ja imam talenat", "Karaoke obračun" i mnoge druge. Slavko nije zaobišao ni ružičastu televiziju, na kojoj je vodio "Piramidu" i "Nacionalni dnevnik".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: TV NOVArs
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>