Region

Svet

Katarina Živković i Bane Janković zajedno na letovanju!?

Bivši verenici Katarina Živković i Bane Janković su se, iako su nedavno stavili tačku na njihovu ljubavnu priču, navodno uželeli jedno drugoga pa rešili da provedu zajedničko vreme u Crnoj Gori.

 Katarina Živković i Bane Janković zajedno na letovanju!?Maneken Bane Janković je prema navodima domaćih medija otputovao juče iz Beograda u Budvu, kod bivše verenice Katarine Živković.

 
Katarina Živković se između nastupa ludo provodi na Zakintosu! (Foto)
"Kaća je na Crnogorsko primorje stigla pre nedelju dana. Tamo se provodi sa Banetovim drugovima. Iako su raskinuli, i dalje se ponašaju kao da su u vezi, pa tako i njegovi drugovi brinu o svakom Kaćinom koraku i trude se da joj ništa ne fali na moru. Bane je juče u kasnim popodnevnim časovima krenuo u Budvu, gde će sa Kaćom provesti još nedelju dana, a onda se vraćaju u Beograd", ispričao je Kaćin i Banetov zajednički prijatelj.

 
Bane Janković presrećan zbog pomirenja sa Katarinom Živković - Volim je!
Maneken je potvrdio da je juče otputovao te da će narednih dana biti u Katarininom društvu. Na pitanje da li očekuje da se na moru ponovo rasplamsaju emocije kao nekada, pa da se u Beograd vrate kao ljubavni par, Bane nije želeo da odgovori.

"Suviše cenim i poštujem Katarinu da bih vam bilo šta odgovorio na to pitanje", bilo je sve što je rekao.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Katja Zivkovic, Branislav Jankovic Bane - farma 2010

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>