Style

Ljubav & Sex

Ovih se stvari u kući što pre morate osloboditi

Ne samo da je vaš dom sigurno utočište od svega, već i mnogo govori o vama. Evo kojih se predmeta iz vaše kuće odmah morate rešiti!

Ovih se stvari u kući što pre morate osloboditiSuvišni detalji. Ako imate previše ukrasa vaš prostor ne može da funkcioniše niti da izgleda lepo. Nikako nemojte da okrečite celu sobu u pink, sa gomilom jastučića u istoj nijansi i naborima na sofi.

Aranžmani od veštačkog cveća. Oni šalju poruku da ste odustali i da za vas nema nikakve nade.

Kolaž od fotografija. Znate onaj ram koji je ispunjen fotkama vaših najboljih drugarica još iz fakultetskih dana? Rizikujete da vas dečko upita ko je lepa plavuša na slikama, a to niste vi.

Plišane životinje. Pogotovo ne na vašem krevetu. Napravite mesta za dečka u krevetu. Naravno da svi imamo uspomene na sve svoje igračke, ali njima je mesto u uspomenama.

Inspirativne natpise po zidovima. One instant otkrivaju sve vaše nesigurnosti. Klasičan su poziv za pomoć i nije im mesto na vidljivim mestima.

Jeftina posteljina. Kvalitetna posteljina učiniće da se osećate kao kraljica. Prefinjena žena treba da ima prefinjene čaršave.

Kozmetika svuda po kući. Da, morate posedovati šminku, ali ljudi ne moraju da imaju uvid u to koliko vam je proizvoda potrebno da bi vas načinilo lepom. Budite diskretni i ostavite kozmetiku u udaljeni ormarić u kupatilu.

Kolekcija lutaka iz detinjstva. Sakupljači dečjih igračaka pokazuju da su zarobljeni u detinjstvu. Ovo je suviše čudno i može da zaplaši muškarce.

Porodična fotografija pored kreveta. To nije seksi.

Uramljene slike ljubimca. Shvatamo da je vaša mačka slađa od svih vaših prijatelja i porodice, ali kolaž posvećen vašoj četvoronožnoj prijateljici je jednostavno preterivanje.

Drvce za mačku. Drage dame, znamo da su mace mazne i preslatke, ali ako u vašem stanu prvo ugledamo drvce za vašu mačku nećete poslati dobru poruku. Niko ne želi da boravi u domu lude žene mačkare.

Previše neuparenog nameštaja. Previše različitih šara mogu da zbune. Ako svedete opsednutost šarenim tkaninama na samo nekoliko komada koji odskaču, vaš prostor će biti mnogo interesantniji.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>