Region

Svet

Goca Božinovska na mukama zbog sina? Ostala bez džipa?

Goca Božinovska ostala je bez svog crnog džipa BMW X3 jer ga je prethodne noći navodno uništio njen sin Mirko Šijan. Pevačica, pišu domaći mediji, nekoliko dana nije vozila svoj automobil zbog neispravnog motora, međutim, njen sin je ipak seo za volan, zbog čega je za dlaku izbegao tragediju.

Goca Božinovska na mukama zbog sina? Ostala bez džipa?



Naime, Mirko je tokom vožnje dokrajčio motor preletevši preko velikog kamena, koji ga je potpuno uništio, ali mladić srećom nije povređen. On je odmah pozvao Božinovsku, koja je dojurila za pola sata, a potom je šlep-služba odvezla džip kod automehaničara.

Pevačici je najteže palo to što će neko vreme morati ići pešice ili će možda unajmiti nekog da je vozi.

"Goca nije zamerila Mirku što je uzeo kola bez njene dozvole jer je on dobar vozač i sigurna je u njega. Kada je došlo do nezgodne situacije, nije prećutao mami šta se dogodilo, a njoj je bilo najvažnije da je on živ i zdrav. Još ne zna da li će morati da menja motor ili će stari moći da se popravi, ali je sigurna da će iz džepa morati da iskešira oko 5.000 evra ", rekao je izvor.

Goca je, s druge strane, imala ovakav komentar: "Otkud vam ta informacija? Nemojte da pišete o tome, ima mnogo lepših stvari. Pa kome je interesantno to što mi se pokvario auto?! Šta da kažem, otišao je motor i kola su u pola dva noću odšlepali u servis. Stajala sam na ulici u to doba, ali sve se dobro završilo".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>