Svet

Region

Eva Longorija progovorila o vezi sa latinoameričkim bogatašem!

Eva Longorija koja je nekoliko puta proglašena za najlepšu ženu sveta, otkrila je veliki broj zanimljivosti iz svog života, a kada je reč o jednoj od najseksepilnijih glumica današnjice, to je i više nego zanimljivo.

Eva Longorija progovorila o vezi sa latinoameričkim bogatašem!


 
Eva Longorija: Ne planiram decu i porodicu, nisu mi na prvom mestu
Ono što verovatno najviše zanima pripadnike jačeg pola jeste informacija da je Eva Longorija, nakon dva neuspela braka, trenutno srećna u vezi sa Hozeom Antoniom Bastonom, predsednikom TV mreže Televisa, u čijoj produkciji su nastale najpoznatije latinoameričke TV novele.

To je i glavni razlog zašto živi na relaciji između Los Anđelesa i Meksiko Sitija, najopasnijeg grada na svetu, za koji kaže da je strašniji u pričama nego u stvarnosti, i za nju lično manje strašan od Rio de Ženeira.

Eva je kao devojčica radila u fast food kiosku, a danas je između ostalog zaštitno lice kuće L'oréal Paris, vlasnica producentske kuće i zvezda sa sedam miliona fanova na Twitter-u. Njen angažman u organizaciji za zaštitu latinoameričke zajednice se bazira na podržavanju ženskog preduzetništva putem sistema mikrokredita, a zalaže se i za veću zastupljenost hispano zajednice u američkim institucijama.

Ovu zanosnu lepoticu, oko koje se otimaju najpoznatiji svetski producenti, sestre su tokom odrastanja zvale ružno pače, jer je u poređenju sa njima imala dosta tamniji ten, kosu i oči. Danas, upravo zahvaljujući porodici, i dalje čvrsto stoji na zemlji.

Priznaje da joj Gabi Solis mnogo nedostaje, a da li će se vratiti seriji "Očajne domaćice", kakve projekte ima u planu, kao i kako se najbolje odmara, saznajte u avgustovskom broju magazina Grazia.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>