Region

Svet

Andrija Aki Marković otkrio intresantne detalje iz veze sa Ružicom Veljković!

Andrija Aki Marković nedavno se preselio zajedno sa svojom devojkom u novi stan na Zvezdari. Iako je sada veoma zaljubljen, pevač otkriva da ga je Ružica jako nervirala kada su se upoznali.

Andrija Aki Marković otkrio intresantne detalje iz veze sa Ružicom Veljković!


 
Bivša Modelsica Ružica Veljković: Zbog Andrije Akija Markovića sam morala da napustim grupu! (Foto)
Aki je nakon kratke avanture koju je imao sa Saraom Trajanović, pronašao devojku svojih snova, ali početak veze nije bio tako sjajan kako mnogi misle, jer ga je Ružica jako nervirala.

"Upoznali smo se u jednom kafiću u koji sam došao da se nađem sa drugom. On mi je tada rekao da će tu biti i Ružica. Sećam se da nisam bio doteran, ma ništa, došao sam posle treninga sa kapicom na glavi. Ne biste mi verovali, kada bih vam rekao da me je u početku jako nervirala", kaže Aki za Puls i dodaje:

"Ne sećam se zašto, ali je neki njen gest bio u pitanju. Nervirala me je toliko, da sam u tom trenutku poželeo da odem kući. Onda je počela da mi bude jako simpatična, pa sam odlučio da ih sve zajedno pozovem na bilijar. E, tamo smo počeli da koketiramo i smeškamo se jedno drugom, da bismo na kraju večeri Ružica i ja završili sami u jednom lokalu".

Iako je tokom učešća u rijalitiju bio zaljubljen u Saru, Aki se nerado seća svoje veze sa mladom manekenkom: "Devojku ne srećem, ne viđam i ne mislim na nju, to je to. I te priče koje je plasirala da sam gej, to nema veze s mozgom, to je posebna tema, nije za ovu priliku", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: Facebook/Andrija Markovic Privee

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>