Svet

Region

Selin Dion obustavila karijeru zbog suprugovog zdravstvenog stanja

Kanadska pop zvezda Selin Dion (46) obustavila je sve profesionalne aktivnosti zbog zdravstvenog stanja supruga i odlučila da se potpuno posveti porodici, te otkazala predstojeće koncerte u Las Vegasu i turneju u Aziji.

Selin Dion obustavila karijeru zbog suprugovog zdravstvenog stanja


 
Selin Dion otkazala sve predstojeće koncerte
"Selin Dion je odlučila da do daljnjeg obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila obolelom suprugu Reneu Anželilu (72) i čitavoj porodici, kao i trenutnim zdravstvenim problemima. Budući da je Reneova operacija zbog raka grla u decembru bila izuzetno komplikovana i stresna za oboje, teško je svkodnevno se boriti sa tom opakom bolešću u nameri da je pobedite, a u isto vreme se baviti karijerom i podizati troje mlade dece.

Selin je takođe imala zdravstvenih problema sa vratnim mišićima, zbog čega je bila primorana da otkaže sve koncerte u Las Vegasu, u kom je poslednji održala 29. jula. Još uvek se nije u potpunosti oporavila", navedeno je u saopštenju.

"Želim da usmerim svaki gram snage i energije ka suprugovom izlečenju, a da bih to učinila potrebno je da se posvetim njemu i našoj deci. Takođe se izvinjavam mojim fanovima širom sveta i zahvalim im se na nesebičnoj ljubavi i podršci", izjavila je Selin.

Tokom predstojećeg perioda biće do daljnjeg otkazani svi pevačicini koncerti u Las Vegasu, kao i turneja u Aziji zakazana za jesen ove godine.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>