Svet

Region

Ćerka Robina Vilijamsa u šoku, poslali joj lažnu sliku mrtvog oca

Ćerka Robina Vilijamsa, doživela je pravi šok kada su putem društvene mreže Tviter počele da joj stižu lažne fotografije njnog mrtvog oca. Zelda je odlučila da ugasi profil, a svoje pratioce zamolila je da prijave morbidne tviteraše, koji u ovako teškom trenutku, pokušavaju da joj zadaju još veću bol.

Ćerka Robina Vilijamsa u šoku, poslali joj lažnu sliku mrtvog oca


 
Policija potvrdila: Robin Vilijams se obesio u svom domu
Naime, na Zeldin profil neko od njenih pratioca postavio je digitalno obarađenu fotografiju Robina Vilijamsa na kojoj leži mrtav. Kada je ugledala sliku, zanemela je od šoka, a kasnije je tvitove izbrisala.

Fanovi američkog glimca  i Zeldini pratitelji na društvenoj mreži stali su na njenu stranu i osudili bolesne umove iza ove neslane šale.

"To je najtužnija i najbolesnija stvar koju sam videla u životu. Stidim se čovečanstva", glasio je jedan od tvitova. Zelda je odlučila da ugasi svoj nalog, a zlobnicima se obratila komentarom:" Znajte da vam moj otac šalje jato golubova da vam se pokake na sveže oprani auto".

Robin Vilijams koji se godinama borio sa depresijom, pronađen je mrtav 10. avgusta u svom domu. Prema izveštaju iz policije, legendarni glumac izvršio je samoubistvo.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>