Region

Svet

Anabela Atijas zbog ćerkinog zdravlja otišla iz Beograda!

Pevačica Anabela Atijas je zbog visoke temperature najmlađe naslednice Bjankice odlučila da napusti Beograd, zapostavi nakratko karijeru i vrati se kod supruga Andreja Atijasa u Sarajevo.

Anabela Atijas zbog ćerkinog zdravlja otišla iz Beograda!


 
Anabela Atijas i Luna Đogani: Kakva majka, takva ćerka (Foto)
"Deca su mi prioritet. Posebno Blankica, koja je najmlađa i još je beba. Pomoć oko nje mi je neophodna. Čim se razbolela, sve obaveze sam otkazala i došla u Sarajevo. S nama je došla i Nina, dok je Luna ostala u Beogradu. Ovde je mnogo lakše. Tu je njen pedijatar, ovde je rođena. Andrej mi najviše pomaže. I oko nje i oko kućnih poslova, kuvanja ručka...", kaže za "Blic" Anabela, koja će se u srpsku prestonicu vratiti tek kada Blankica ozdravi.
 
 
Anabela Atijas: Nisam trudna, već debela! Izvinjavam se!
Iako je bilo glasina da u pevačicinom braku sa bosanskim biznismenom nije sve u najboljem redu, Anabela kaže da je odavno prestala da se obazire na tračeve.

"Želja za senzacionalizmom medija iziskuje moje konstantno pravdanje. Shvatam da je to teret slave koji moram da podnesem, ali nije prijatno kada vas stalno neko zove i pita da li je sve u redu. Ni Andreju nije svejedno. Sve je u najboljem redu u našem braku. Od samog starta smo se odlično uklopili, savršeno funkcionišemo, najveća smo podrška jedno drugom", otkriva Anabela.

Obzirom da pevačica ima tri ćerke, Lunu, Ninu i Blankicu, kaže da nije bila srećna kada su joj rekli da je Blankica možda dečak, ali je sve ipak ispalo kako treba.

"Rano sam dobila najstariju Lunu i nisam bila spremna za ulogu majke. Međutim, pokazalo se da je ispravno s decom postupati iskreno i ne potcenjivati ih nikada. Ni njihove godine, ni inteligenciju. Otvoreno pričamo o svemu i svaki problem rešavamo kao najbolje drugarice", kaže pevačica koja, ipak, ne bi želela da se Luna mlada uda: "Ne bih volela da se to desi sada. Treba da proživi. Ne treba žuriti. Neko odgore ima planove za svakoga od nas, potrebno je samo ih slediti".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Anabela Atijas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>