Region

Svet

Miroslav Ilić progovorio o incidentu u Guči: Porodica se uplašila za mene!

Miroslav Ilić nastupio je na 54. Saboru trubača u Guči, ali je tokom zatvaranja manifestacije, doživeo manju neprijatnost kada ga je raketa od vatrometa pogodila u ruku.

Miroslav Ilić progovorio o incidentu u Guči: Porodica se uplašila za mene!


 
Guča 2014: Miroslava Ilića na zatvaranju Sabora trubača pogodio vatromet!
Iako je sve izgledalo veoma strašno, pevač otkriva da se sve dogodilo jako brzo, kao i da nije bilo potrebe da se stvara tolika panika, jer je cela situacija bila bezazlena:

"Ništa strašno se nije dogodilo, sve se emitovalo na televiziji. Na kraju nastupa krenuo je vatromet i jedna raketa me je, dok je padala, udarila u desno rame. Sve se dogodilo brzo i neočekivano, moglo je biti mnogo gore. Srećom pa sam služio vojsku i znam kako je kad te napadaju. U trenutku kad je eksplodiralo, dobro sam reagovao i nisam se uplašio. Binu sam napustio sasvim normalno i trudio se da ostanem tu do poslednjeg trenutka", rekao je Miroslav i dodao da se njegova porodica uplašila za njega.

"Normalno je da su se zabrinuli, ali čim su me ugledali, videli su da sam dobro. Upravo nosim odelo na hemijsko čišćenje, ali ne zbog petarde nego zbog znoja. Preznojio sam se dok sam pevao, baš je bilo vruće", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Zoran Šaponjić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>