Svet

Region

Kućna pomoćnica Majkla Džeksona otkrila šokantne detalje iz života kralja popa!

Iako je prošlo punih pet godina od smrti Majkla Džeksona i dalje se u medijima otkrivaju detalji iz njegovog života. Kućna pomoćnica kralja popa nedavno je šokirala javnost izjavom, da je svojim zaposlenima pretio da će ih gađati izmetom ukoliko ga ne budu slušali.

Kućna pomoćnica Majkla Džeksona otkrila šokantne detalje iz života kralja popa!


 
Majkl Džekson: Pet godina od smrti kralja popa (Video)
Majkl Džekson jako je voleo decu i životinje, a njegova kuća uvek je bila prepuna kućnih ljubimaca sa kojima je kralj popa obožavao da se igra. Prema rečima spremačice, Majkl nije vodio preterano računa o higijeni, pa je često umeo i da hoda po životinjskom izmetu koje se nalazilo u njegovoj kući.

Ukoliko bi mu se neko od njegovih zaposlenih suprotstavio, često im je pretio da će ih gađati istim tim izmetom:

"Osim što je hodao po životinjskom izmetu i raznosio ga po kući, nuždu je obavljao u hodniku, po zidovima i podu. Pre nego što je Opra Vinfri 1993. došla u kuću da bi intervjuirala Džeksona, prozore smo prali minivaš aparatom, podove ribali i glancali voskom, a prljavštinu sa zidova smo strugali i zatim ponovo krečili. Čistoća je trajala svega dva dana. Čim se intervju završio, Majkl je urinirao u hodniku kroz koji je svega nekoliko trenutaka pre toga prošla Opra", ispričala je spremačic, prenosi 24sata.hr.

Autor: J.B.
Foto: . Facebook/Michael Jackson

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>