Region

Svet

Severina odbila nastup u Guči, ponuda organizatora premala?!

Severina Vučković poslednjih dana puni klubove širom regiona, a jedna od ponuda za nastup stigla je i sa ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči, ali je ponuda organizatora bila premala da bi hrvatska pevačica nastupila i na ovoj destinaciji.

Severina odbila nastup u Guči, ponuda organizatora premala?!


 
Ministarke i Severina obaraju sve rekorde hitom Uno momento! 10 miliona pregleda za samo 18 dana! (Video)
"Ove godine organizatori Sabora su imali manji budžet nego ranije. Želeli su da dovedu Severinu kako bi obezbedili masovniji dolazak posetilaca iz susednih republika, ali nisu mogli da joj daju onoliko koliko je njen menadžer tražio", kaže izvor upućen u pregovore. On tvrdi i da je Severina želela da dođe u Guču, ali da je novac presudio.

"Organizator joj je prvo ponudio jednu sumu, ali mu je rečeno da Severina za taj novac neće pevati. Onda su povećali svotu i rekli da je to cifra koju najviše mogu da izdvoje za njen nastup. Međutim, njoj ni to nije bilo dovoljno", zaključuje izvor koji ne želi da komentariše priču da je Seve za ovaj nastup tražila 50.000 evra.

Severinin menadžer Tomislav Petrović imao je malo drugačiju priču: "Organizator je Severini ponudio nastup u guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih voleo da Severina tamo održi koncert".

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>