Region

Svet

Region

Ekskluzivne fotografije pred premijeru novog Step Up filma 28. avgusta (Foto)

Zvezde iz svih prethodnih Step Up filmova okupili su se u ultimativnom plesačkom spektaklu "Step Up: All in", koji nam stiže u bioskope 28. avgusta. Družina se ovog puta okuplja u blještavom Las Vegasu, u kom će se boriti za svoje snove i karijere.

Ekskluzivne fotografije pred premijeru novog Step Up filma 28. avgusta (Foto)



Šon dolazi sa svojom plesačkom ekipom poznatijom kao "The Mob" u Los Anđeles, u nadi da će dostići barem delić sjaja i glamura tog grada. Međutim, nakon nekog vremena shvate da im plan ne polazi za rukom i da nije tako lako osvojiti "grad greha". Šonova ekipa odlučuje da se vrati kući i odustane od plesačke karijere.

Šon saznaje da se u Las Vegasu organizuje veliko takmičenje u igranju, čiji će pobednik dobiti trogodišnji ugovor sa najjačom diskografskom kućom u tom delu Amerike. Ne uspeva da ubedi svoju ekipu da odu u Vegas....pred njim je sada najteži zadatak. Pronaći i skupiti ekipu sastavljenu od kvalitetnih "uličnih igrača", ali Šon se ovaj put ne nalazi kod kuće...



U filmu glavnu ulogu tumači zvezda prethodnih Step Up filmova Rajan Guzman, dok njegovu glavnu partnerku igra Brajana Evigan. Ekskluzivne fotografije otkrivaju samo delić impresivnih koreografija.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>