Region

Svet

Lepa Brena i Boba otišli na krstarenje Jadranom!

Lepa Brena, koja se uspešno oporavlja u Novom Vinodolskom posle preloma i operacije desnog zgloba i levog lakta, otišla je u nedelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će sa suprugom Slobodanom Živojinovićem provesti nekoliko dana.

Lepa Brena i Boba otišli na krstarenje Jadranom!


 
Lepoj Breni skinuli gips sa leve ruke, potpuni oporavak biće brz
Brenin suprug, proslavljeni teniser Boba Živojinović, iznajmio je luksuznu jahtu da bi s pevačicom i prijateljima uživao na otvorenom moru i tako sprečio mogućnost da ih neko od domaćih paparaca fotografiše.

"Breni su lekari dali dozvolu da krstari Jadranskim morem jer se ona iz dana u dan oseća sve bolje. Da ne bi boravila samo u hotelskom kompleksu Boba je iznajmio jahtu, na kojoj će boraviti do kraja nedelje, što je pevačicu veoma obradovalo. Pred ukrcavanje Brenu su lekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu", priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

"S obzirom na to da joj je skinut gips sa leve ruke, a stavljen novi na desnu, Brena će i bez nadzora fizijatra na palubi raditi vežbe, kao i jogu, koja je u potpunosti opušta. Nakon krstarenja pevačica se vraća u hotel, a zatim će posetiti lekara koji ju je operisao. Ukoliko sve bude bilo kako su ortopedi predvideli, ona će se vratiti u Srbiju".

Podsetimo, Lepa Brena je 25. jula, pred nastup u Makarskoj, zadobila teže povrede i prelom ruku prilikom pada u luksuznom hotelu u Novom Vinodolskom, u kojem je boravila sa suprugom.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>