Region

Svet

Nataša Bekvalac pobegla od paparaca: Krije se na Zlatiboru i uživa u prirodi (Foto)

Posle odmora na salašu u Novom Sadu, Nataša Bekvalac otputovala je na nekoliko dana na Zlatibor kako bi se sklonila od paparaca, koji je prate u stopu. Pratioce na svom Instagram profilu pevačica je častila fotografijama na kojima uživa sa sestrom i ćerkom Hanom.

Nataša Bekvalac pobegla od paparaca: Krije se na Zlatiboru i uživa u prirodi (Foto)


 
Natašu Bekvalac cigarete koštale 30.000 evra?
S obzirom na to da joj fotoreporteri često stoje ispred zgrade i prate je gde god da krene kako bi saznali s kim se lepa Novosađanka viđa, ona je odlučila da ode na planinu sa svojim devojkama i uživa u domaćoj piti i svežem vazduhu. "Nataša je zaista umorna od svega i odmor na Zlatiboru baš joj prija. Može da šeta sa punđom na glavi, bez šminke, sve vreme provodi sa ćerkom i sestrom, baš je opuštena i rasterećena ovde. U Beogradu joj je postalo naporno i stresno jer ne može da izađe ni do prodavnice, a da je neko ne uslika", počinje priču izvor blizak pevačici.



"Najgore joj je bilo to što je gotovo svake nedelje bila uslikana sa Ljubom Jovanovićem, a to joj nije išlo u prilog jer je demantovala da su u vezi. Zato je prvo neko vreme provela na salašu, a zatim se spakovala i odvojila nekoliko dana da uživa na planini".

 
Nataša Bekvalac predstavila jedinog muškog člana porodice - malog Vuka (Foto)
Pohvalila se na Instagramu domaćom pitom, kojom je oduševljena. "Ovde će da napuni baterije za obaveze koje je očekuju u našoj prestonici. Inače, Bekvalčeve su smeštene u luksuznom apartmanu sa bazenom, a pored dugih šetnji, neretko uživaju u ispijanju vina, kao i u kajmaku i pršuti", kaže izvor blizak pop pevačici.



Podsećanja radi, otkako se vratila sa Ibice, paparaci je sve češće prate, pa smo je tako i mi uslikali odmah nakon letovanja, i to na aerodromu, gde je čekao bivši-sadašnji dečko Ljuba Jovanović, sa kojim se pevačica već nekoliko meseci viđa.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>