Region

Svet

Emina Jahović na dirljiv način čestitala sinu Jamanu rođendan

Pop pevačica Emina Jahović koja ovih dana uživa na porodičnom letovanju, javno je i na vrlo dirljiv način čestitala rođendan svom starijem sinu Jamanu, koji je 8. avgusta napunio šest godina.

Emina Jahović na dirljiv način čestitala sinu Jamanu rođendan



Emina je sa suprugom Mustafom, mlađim sinom Javuzom i blsikim prijateljima i rođacima sinoć na ostrvu Leros u Grčkoj proslavila Jamanov šesti rođendan, a pre toga je ispisala dirljivu čestitku na društvenoj mreži.

"Sećam se kao danas kad sam saznala da sam trudna, nisam verovala...toliko sam bila srećna. Sećam se i kad mi je doktorka rekla da nosim dečaka, koji je prilično bio nestašan u stomaku. Rekla mi je na koga će ličiti i otprilike opisala kakav će biti... Sećam se kako su ga stavili na moje grudi i kako je prestao da plače, tražio je samo da bude pored mene. Njegov bebeći miris ispunio je našu kuću srećom toliko da smo se zapitali kako smo uopšte živeli pre njega.

Sećam se prvih koraka, prve reči...odvikavanja od cucle i pelena, neispavanih noći. Sećam se i kada je prvi put rekao da me voli i da niko nije lepši i bolji od mene.... Skoro je rekao i kako će se oženiti sa devojkom koja bude ličila na mamu, i da kuva kao mama... Danas je napunio 6 godina, a uskoro će krenuti u prvi razred. On je moj najveći ponos i to sto me čini pravom ženom, majkom, brižnom i odgovornom. On je zapravo moja prva najveća ljubav. Moj Yamane... Da si mi zdrav, sretan i zadovoljan sine...a i mi sa tobom", napisala je Emina Jahović na svom Fejsbuk nalogu i uz ovu emotivnu poruku objavila Jamanovu sliku sa plaže.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija Facebook/Emina Jahovic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>