Region

Svet

Lepa Brena premašila očekivanja lekara, vraća se u Beograd!

Lepa Brena se, srećom, uspešno oporavlja u Novom Vinodolskom posle operacije desnog zgloba u lovranskoj ortopedskoj klinici nakon što je prilikom nezgodnog pada polomila obe ruke i uskoro će se vratiti u svoj dom u Beogradu.

Lepa Brena premašila očekivanja lekara, vraća se u Beograd!


 
Selfi u bolnici: Aca Lukas sa suprugom posetio Lepu Brenu!
Brena će se uskoro vratiti u Beograd, budući da se veoma dobro oseća, a lekari su zadovoljni njenim dosadašnjim oporavkom pa nema razloga da ne dozvole muzičkoj zvezdi da uskoro otputuje za Srbiju.

 
Lepa Brena pod jakom zaštitom, čuva je policija i privatno obezbeđenje
"Brena u Novom Vinodolskom svakodnevno vežba pod nadzorom fizijatra, tako da su lekari zadovoljni kako teče njen oporavak. Kako sada stvari stoje, ako sve bude kako treba, ona će vrlo brzo skinuti gips i vratiće se u Srbiju. S obzirom na to da je okružena porodicom i dragim prijateljima, njen oporavak je još uspešniji i brži jer joj podrška koju dobija od najbližeg okruženja veoma pomaže u rehabilitaciji", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da i Brena želi da se što pre vrati u Srbiju.

"Brena je premašila sva očekivanja lekara, tako da je njena saradnja sa terapeutom izuzetna, a sam oporavak ubrzan. Modrice sa ruku su nestale, a sa prstima i šakama je sve u najboljem redu. Kako je svaki oporavak individualan, jer sve zavisi od pacijenta i njegove saradnje sa terapeutom, tako je i Brena ovu nezgodu shvatila ozbiljno, a želja da se oslobodi gipsa samo joj je dodatni podstrek. Veoma je zahvalna svima koji je posećuju, a posebno se obradovala kada je videla Acu Lukasa i njegovu suprugu Sonju, koji su došli u Hrvatsku samo da bi čuli kako se oseća", dodaje izvor blizak pevačici.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook / Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>