Region

Svet

Dragana Mirković: Ljubav mog Tonija daje mi snagu

Folk zvezda Dragana Mirković trenutno je na kućnom lečenju nakon teške povrede kičme koju je zadobila pre dva meseca u saobraćajnoj nesreći, redovno ide na fizikalnu terapiju i bolje se oseća, a najveća podrška su joj porodica i publika.

Dragana Mirković: Ljubav mog Tonija daje mi snagu


 
Dragana Mirković: Srećna sam što opet mogu da hodam!
U dom Dragane Mirković u Beču dolaze producenti i tim zadužen za realizaciju koncerta u Areni, tako da folk zvezda uveliko priprema gala proslavu jubileja - 30 godina na estradi.
 
"Snagu mi daje ljubav koju dobijam od mog Tonija, dece i publike, koja me 3. oktobra očekuje u Areni. Sve ove godine, koliko živim u Beču, publika me nije zaboravila. Zbog tih ljudi, na koncertu ću biti zdrava i nasmejana", priča pevačica.

Teško joj je da se priseća trenutka kada je minibus naleteo na automobil u kojem su bili ona i suprug. Dok je staklo pucalo, a školjka automobila postajala samo gomila gvožđa, ceo život joj prošao kroz glavu.

"U toj sekundi zaista vam prođe ceo život kroz glavu. Niz slika, a poslednja i najveća među njima - slika moje dece. Stvarno je bilo strašno i samo zahvaljujući dragom bogu prošla sam samo sa povredom kičme. Tek sada mi je jasno zašto moj Toni voli dobre automobile. Verovala sam da ih kupuje iz ljubavi, međutim, nakon ovog iskustva vidim da jak automobil spasava glavu", priča pevačica koja se u trenutku nesreće nalazila na suvozačevom mestu u automobilu marke "Majbah".

"Dok me je Toni gledao kako nepomično ležim u bolnici, pa kasnije kako se krećem pomoću invalidskih kolica, stalno je ponavljao: "Ja sam bio za volanom...". Toliko mu je bilo žao mene, da sam ga jedva ubedila da ne sme tako da razmišlja i da on ništa nije kriv. Tako sam uporedo vodila dve borbe: jednu da se oporavim, a drugu da utešim Tonija. A tek deca... Mnogo im je bilo teško da gledaju bespomoćnu mamu. Hvala bogu, sve je to sad iza nas. To je bila moja borba, a ja ne volim patetiku", završava hrabro Dragana.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook / Dragana Mirkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>