Region

Svet

Jelena Rozga otkrila: Više nemam dečka i sada uživam!

Pop pevačica Jelena Rozga nastupila je u Kotoru, a neposredno pred izlazak na scenu priznala je da više nema dečka, iako ne govori rado o svom privatnom životu.

Jelena Rozga otkrila: Više nemam dečka i sada uživam!



"Mnogi još nisu saznali tu novost. Ipak, ja uživam u tome", rekla je Jelena za "Blic" sa širokim osmehom i navela da stabilnost pronalazi u domu kod roditelja, koji su, kako kaže, primer prave ljubavi.

"Imam pomoć roditelja, bez kojih ne bih mogla ništa. Uvek me čeka nešto skuvano, čisto i oprano, posebno kada sam na putu i kada imam pet koncerata nedeljno. Sanjam da imam brak kakav imaju oni i, evo, da vam otkrijem, volela bih da imam i jednu malu, slatku, plavu curicu. Mama me izluđuje pitanjem "Kad ćeš da rodiš?", a ja joj stalno govorim: "Dogodine" ili "Još samo ovu pesmu", "Još sam ovaj spot"... Istina, u poslednje vreme sve više razmišljam o bebi", istakla je pevačica.

O tome je li istina da mlađe muškarce, obzirom da su je stalno povezivali s takvima, iako nikada nije bilo utvđeno ko je zapravo njen dečko, lepa Jele priznaje: "Istina je! Obožavam mlađe muškarce! Iako mi godine nisu bitne, uvek mi se desi neki mlađi, verovatno zato što ja izgledam mlađe".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook / Jelena Rozga

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>