Svet

Region

Teksaški masakr motornom testerom: 40 godina od postanka čuvenog horora, glavna glumica pronađena mrtva

Glumica Merilin Barns poznata po ulozi u čuvenom hororu "Teksaški masakr motornom testerom", zbog koje su je nazvali i "kraljica vrištanja", pronađena je mrtva u svom stanu u Hjustonu, a 64-godišnju glumicu pronašla je njena sestra, navode američki mediji.

Teksaški masakr motornom testerom: 40 godina od postanka čuvenog horora, glavna glumica pronađena mrtva



Merilin Barns rođena je 1950. godine, najveću slavu stekla je već svojom prvom ulogom u čuvenom horor filmu Tobea Hupera "Teksaški masakr motornom testerom" koji upravo ove godine proslavlja 40. "rođendan". Merilin je glumila Sali Hardesti, devojku koja je uspela da preživi u hororu u kome je surovi ubica juri sa motornom testerom.

Bila je jedna od najpopularnijih "kraljica vrištanja" zbog glasovnih sposobnosti koje su posebno tražene kod glumica koje se pojavljuju u horor filmovima. Možda će vas šokirati, ali Merilin u ovom filmu uspeva da vrišti čitavih pola sata.

Posle "Teksaškog masakra" Merilin je imala još nekoliko uloga u nastavku ove franšize, kao i ulogu u filmu "Helter Skelter" i "Eaten Alive", a njen poslednji film "In a Madman's World" još uvek je u postprodukciji.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>