Region

Svet

Rada Manojlović posle ulaganja u karijeru razmišlja o biznisu: Želela bih da otvorim starački dom i azil za pse!

Rada Manojlović otkrila je na šta troši svoj novac, a pored ulaganja u porodičnu kuću i kupovine automobila, kaže da je najviše novca potrošila na ulaganje u sebe i karijeru. Međutim, sada razmišlja o tome da novac uloži u starački dom i azil za pse.

Rada Manojlović posle ulaganja u karijeru razmišlja o biznisu: Želela bih da otvorim starački dom i azil za pse!


 
Rada Manojlović na meti manijaka, strahuje za život svog dečka!
Ona je u intervjuu za "Informer" govorila na šta troši novac, da li planira da kupi stan, kao i to koliko štedi. "Razmišljala sam sa sestrom šta bismo mogli da radimo i čime bi ona mogla da se bavi u budućnosti. Složile smo se da bismo volele da otvorimo privatni dom za stara lica i azil za pse jer smo obe osetljive na stare ljude i ugrožene životinje", rekla je Rada za ovaj dnevni list.

Manojlovićeva kaže da radi mnogo, i da vodi računa na šta novac troši. "Prvi put sam potrošila novac kada sam sestri, tati i sebi kupila auto. Mnogo sam para uložila u kuću na seli, ali ne bih bila srećna da imam više mego što mi treba, da se luksuziram, a da moja porodica nema. Kad god mogu dajem u humanitarne svrhe, ali najviše para dajem na pesme, albume i spotove. Ulažem u karijeru sve što zaradim", istakla je pevačica i dodala:

"Sada ulažem u sebe i karijeru da bih kasnije mogla da uložim novac u kupovinu stana. I dosad sam mogla da kupim stan u Beogradu, ali onda ne bih imala za album. I šta sam onda postigla?", pitala se Rada Manojlović.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/Radmila Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>