Svet

Region

Rijana veliki ljubitelj fudbala: Želi da kupi engleski fudbalski klub (Foto)

Pevačica Rijana ozbiljno se zaljubila u fudbal nakon Svetskog prvenstva u fudbalu koje je nedavno održano u Brazilu. Sem što je tokom celog prvenstva bila u centru pažnje, nastavila je da pažnju privlači upravo zahvaljujući ovom sportu i to tako što planira da i sama poseduje jedan klub.

Rijana veliki ljubitelj fudbala: Želi da kupi engleski fudbalski klub (Foto)


 
Zlatna boginja završila u Rijaninim rukama! (Foto)
Naime, Rijana je tokom Svetskog prvenstva u fudbalu srčano bodrila fudbalere Argentine, gola je podržala reprezentaciju Brazila, a na samom kraju je slavila sa pobednicima, Nemcima, i tom prilikom se čak slikala i sa Zlatnom boginjom koju je držala u rukama.


Twitter/Rihanna

Ipak, njeno interesovanje za fudbal se tu ne završava. Britanski mediji navode kako Rijana trenutno pregovara sa napadačem Čelsija Didijeom Drogbom i fudbaler i pevačica konsultuju se oko kupovine jednog manjeg fudbalskog kluba iz Engleske. Izvor blizak pevačici rekao je za britanske medije kako su svi mislili da će se pevačica posle prvenstva "ohladiti", ali je njeno interesovanje sve veće. Dodaje kako će Rijana, uprkos tome što Englesku smatra svojim drugim domom, ipak prvo uložiti u neki od klubova u Los Anđelesu.

Inače, Rijana će uskoro na rodnom Barbadosu osnovati sportsku akademiju, pa je pored muzike izgleda ozbiljno rešila da se uključi i u svet sporta.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Rihanna

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>