Svet

Region

Kim Kardašijan odlučila da smrša 20 kilograma: Zadnjica mi je prevelika! (Foto)

Kim Kardašijan u poslednje vreme svakog dana napravi nebrojeno mnogo selfi fotografija, ali često objavljuje i fotografije na kojima se nalazi njena zadnjica. Zaključio bi čovek iz toga da je vrlo ponosna na svoju pozadinu, ali je Kim zapravo odlučila da je smanji.

Kim Kardašijan odlučila da smrša 20 kilograma: Zadnjica mi je prevelika! (Foto)


 
Kim Kardašijan ponosna na svoje obline objavila fotografije sa plaže (Foto)
Pre samo nekoliko dana objavila je fotografije sa sunčanja u dvorištu, na kojima je u prvom planu njena zadnjica, isti slučaj bio je i sa fotografijama na jahti, ali i sa plaže pa bi svako pomislio da je oduševljena svojom pozadinom i da je zato pokazuje celom svetu, ali je rijaliti zvezda ipak shvatila da bi ona ipak mogla da bude malo manja.



Na svom Tviter profilu priznala je da bi mogla malo da smrša i da je porođaj poprilično uticao na njenu kilažu: "Da li je neko video ženu koja posle trudnoće izgleda super, a ništa ne trenira? Naravno da ne! Počeću sa pravilnom ishranom, ali i sa vežbanjem", napisala je popularna starleta Kim Kardašijan.

 
Kim Kardašijan opsednuta slikanjem, napravila 1200 selfija za samo nekoliko dana (Video)
Dodala je i kako su joj kukovi ogromni, i da mora da poseti hirurga. "Ne, ipak ću otići u teretanu, moram da nađem čistačicu koja će očistiti svu prašinu sa sprava da bih mogla da napravim dobar selfi", napisala je Kim, koja planira da vežba, ili pak, samo da napravi selfi u teretani.



Autor: M.P.
Foto: Instagram/kimkardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>