Style

Ljubav

Ovo je njeno leto: Koje Severinino izdanje vam se više sviđa?

Nakon vrtoglavog uspeha deutske pesme "Uno momento" koju je snimila sa popularnim Ministarkama, Severina Vučković ne prestaje da zauzima centralno mesto u svim medijima širom regiona.

Ovo je njeno leto: Koje Severinino izdanje vam se više sviđa?


 
Wow! Ova je haljina istakla Severininu savršenu figuru
Bilo da se radi o odevnoj kombinaciji, stasu ili nečemu drugome, Severina je definitivno kao vino - što starija to bolja. Iako ima četrdeset i dve godine, na figuri joj zavide i mnogo mlađe koleginice, a popularna pevačica gde god prođe ostavlja za sobom buru komentara.

 
Severina podigla Budvu na noge, više od 4.000 ljudi pevalo sa njom u glas! (Video)
Tako je prezgodna Seve preksinoć prošetala dubrovačkim Stradunom i za tu priliku odenula minijaturnu haljinicu koja je otkrivala njene izvajane noge, uz zanimljivu dizajnersku torbicu i vamp čizme do kolena, dok je za subotnji nastup u poznatoj diskoteci "Aurora" u Primoštenu, odabrala potpuno drugačije izdanje - mrežaste čarape i kratki crni pripijeni kombinezon sa pojasom. Sve to začinila je malim izletom serviranim iz frizerskog salona - šiškama na čelu i visoko podignutim konjskim repom.

I jedna i druga kombinacija naglašava Severinin vitak stas i veliku harizmu, pa se svakom novom pojavom čini još boljom od prethodne... A vi recite koji vam se stil više dopada?

Autor: B.B.
Foto: Facebook / Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>