Region

Svet

Milan Stanković završio u Hitnoj, ušivali ga bez anestezije!

Milan Stanković je pokazao zavidnu hrabrost kada je u Hitnoj pomoći insistirao da mu posekotinu na nozi ušiju bez anestezije! Naime, Milan je pre nekoliko dana u Bosni, gde je trenutno zbog turneje, zgazio na staklo koje mu je probilo patiku i napravilo poveću posekotinu na stopalu.

Milan Stanković završio u Hitnoj, ušivali ga bez anestezije!Zbog ove nezgode Milan je završio u bolnici, gde mu je ukazana prva pomoć, prenosi "Alo!".

 
Milan Stanković oštro odgovara na priče o porodičnoj svađi!
"Zbog duboke posekotine Stanković je završio u Hitnoj pomoći, gde su mu lekari sanirali povredu, tako što je prvo dobio tetanus. Nakon toga izvršili su dezinfekciju stopala, a kada su hteli da mu ušiju nogu, pevač je to odbio uz obrazloženje da ima visok prag tolerancije bola i da ovakva vrsta posekotine nije strašna. Lekarsko osoblje bilo je u čudu jer su navikli da pacijenti traže anesteziju i za najmanju sitnicu, pa su Milana pitali da li se šali. Kada su se uverili da je pevač ozbiljan, učinili su kako je i zahtevao i ušili su mu stopalo na živo. Stanković je bio toliko hrabar da nije pustio pustio ni glasa, dok ga je osoblje sa nevericom posmatralo. Kada je intervencija odrađena, medicinska sestra mu je zaštitila taban dok mu je hirurg preporučio da se pazi i malo više hoda na prstima", ispričao je izvor.

"Ne brinite, sada je sve u redu i trenutno sam na turneju po Bosni. Hvala publici u Ključu, Bosanskoj Krupi, Sanskom Mostu i Mrkonjić gradu koja mi je daje nesebičnu podršku i tako se lečim", rekao je pevač.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>