Region

Svet

Indira i Lexington bend snimili duet

Indira Radić i grupa Lexington snimili su zajedničku pesmu pod nazivom “Sto na sat”. Po rečima izvodjača, pesma je zabavna i odiše pop zvukom, a naći će se na novom Indirinom albumu.

Indira i Lexington bend snimili duet



“Sa Indirom smo prijatelji nekoliko godina, tako je i došlo do ove saradnje. Veoma je poštujemo, volimo i rado smo prihvatili poziv da snimimo duet. Pesma je u pop fazonu i verujem da će biti veliki hit.” - izjavio je Bojan Vasković, pevač grupe Lexington.
 
Indira Radić je nakon 15. godina uspešne karijere želela da zlatni jubilej kruniše albumom na kome se nalaze dueti sa njenim najvećim prijateljima i saradnicima. Pored grupe Lexington, na ovom albumu koji izlazi početkom novembra, nalaze se najveća imena muzičke scene iz cele bivše Jugoslavije.
 
“Jako volim momke iz grupe Lexington. U neku ruku smatram da je bila sudbina da pesmu “Sto na sat” snimim sa njima. Bojan je pevač apsolutno fenomenalnih vokalnih sposobnosti i pesma je stvarno sjajna. Oni su moji prijatelji i zajedničko stvaranje ove numere za mene ima veliku težinu” – dodala je Indira Radić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>