Region

Svet

Dok Severina puni klubove, Milan Popović čuva Aleksandra (Foto)

Pevačica Severina u poslednje vreme poprilično se posvetila svojoj karijeri, posle novog hita u saradnji sa Ministarkama "Uno momento", svojim nastupima oduševljava publiku gde god se pojavi, a poslednji nastup imala je u Budvi.

Dok Severina puni klubove, Milan Popović čuva Aleksandra (Foto)


 
Severina podigla Budvu na noge, više od 4.000 ljudi pevalo sa njom u glas! (Video)
Dok Severina Vučković peva, njen bivši partner Milan Popović i sin Aleksandar se odmaraju. "Milan i Aleksandar otputovali su na more prošle nedelje i ostaće tamo još nekoliko dana. Sjajno se provode i po ceo dan su na plaži. Milan nije želeo da povede dadilju da bi što više vremena proveo sa naslednikom. Sam ga hrani, uči ga da pliva, prave kule od peska, sunčaju se...", ispričao je za "Blic" blizak prijatelj Milana Popovića.


Foto: Z. Lončarević

 
Milan Popović: Severina i ja imamo zajedničko starateljstvo nad sinom!
Dok se njih dvojica brčkaju u moru, Severina je na uspešnoj letnjoj turneji. Poslednji u nizu nastupa imala je pre dve noći u budvanskoj diskoteci "Top hil". Kao i prošle godine, Seve je u Budvu došla neposredno pred početak nastupa kolima iz Dubrovnika, u pratnji svog menadžera Tomislava Petrovića.

Do hotela je otišla samo da bi se presvukla i osvežila. Nije imala ni tonsku probu u diskoteci u kojoj je nastupala. Međutim, to nije uticalo na spektakl koji je napravila.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>