Region

Svet

Slađa Delibašić prvi put odvela unuku da upozna oca u zatvoru

Ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvija Đogani, prvi put je odvela svoju devetomesečnu ćerku kod muža Branislava Marinovića (25), koji izdržava zatvorsku kaznu u Valjevu.

 Slađa Delibašić prvi put odvela unuku da upozna oca u zatvoru



Silvija, koja se s Marinovićem venčala u maju 2013. godine i koja je dugo skrivala činjenicu da joj suprug uhapšen zbog proizvodnje, držanja i prodaje narkotika, odlučila je da je pravi trenutak da njena ćerka upozna oca.

"Pre dve nedelje smo svi zajedno otišli. To je ljudski, ipak je Branislav njen tata. Moja ćerka redovno obilazi supruga, a sad je i Tia videla tatu", rekla je baka Slađa i zatim ustupila slušalicu Silviji, koja ne krije da je prvi susret između oca i ćerke bio dirljiv.

"Najnormalnija stvar je da ćerka poseti oca. Moj suprug prati sve što se dešava u našem životu. Redovno smo na vezi i prirodna je stvar da ga ćerka poseti. Ne bi bilo lepo da ne zna za njega i da ga prvi put upozna sa godinu dana, kad se on bude vratio kući. Ja redovno idem da ga obiđem", potvrdila je Silvija.

Podsećanja radi, Branislav, njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni su nakon što je u njihovom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Braće Jerković pronađeno četiri kilograma kokaina, heroina i skanka. Silvijin suprug osuđen je na dve godine zatvora, a na slobodu bi trebalo da izađe za nekoliko meseci.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>