Region

Svet

Region

U planu srpska verzija Pirata sa Kariba

Stevan Filipović je kao reditelj ostvario zapažene rezultate svojim filmovima "Šejtanov ratnik" i "Šišanje", a već sada priprema treći film. Po njegovim rečima, u pitanju je fantastična priča slična "Piratima sa Kariba".

U planu srpska verzija Pirata sa Kariba



"Već duže pripremam treći film i s njim se vraćamo korenima. Biće to film za decu pun specijalnih efekata i jedva čekam da počnemo sa snimanjem. Prilikom nedavne posete Novom Zelandu, kada smo prikazali ‘Šišanje’ u bioskopu ‘Park road’ Pitera Džeksona, za naredni film obećana nam je pomoć ekipe iz ‘Weta workshop’ i petostrukog oskarovca Ričarda Tejlora, što nam mnogo znači"- otkriva Filipović.

Mladi reditelj otkriva i da će glavnog negativca najverovatnije igrati jedna američka rok zvezda: "Jako bih voleo da se to ostvari, ali ne mogu da otkrijem o kome se radi pošto još uvek ništa nije dogovoreno. Biće veoma zabavno, a nadam se da će i deo glumačke ekipe ‘Šišanja’ igrati u novom filmu. Ovih dana sam se dogovorio sa Bojanom Novaković da se pojavi u jednoj manjoj ulozi, poslao sam joj taj neki nulti scenario i ona je prihvatila. Nadam se da će joj to i dozvoliti holivudska karijera."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>