Region

Svet

Saru Trajanović ostavio dečko! Ipak ništa od venčanja!

Iako su delovali kao ozbiljan par, Sara Trajanović i Milan Marinković, inače brat Svetlane Cece Ražnatović, raskinuli su tromesečnu vezu. Navodno, Milan je ostavio Saru zbog njene hirovite prirode koju više nije mogao podneti.

Saru Trajanović ostavio dečko! Ipak ništa od venčanja!Sara i Milan uplovili su u romansu krajam aprila, nakon čega se više nisu odvajali. Ona je bila čest gost svih slavlja koje je organizovala Milanova sestra od ujaka - Ceca, u čijoj su kući na Kipru proveli pola leta. Milan ju je čak nedavno upoznao i sa roditeljima u Žitorađu, a oboje su se radovali Cecinom predstojećem koncertu u Guči, pa je ukazivalo na to da bi uskoro mogli da stati na ludi kamen.

"Po povratku u Beograd iz njegovog rodnog mesta žestoko su se posvađali, zbog čega je Milan poludeo i rekao joj da je gotovo sa njihovom vezom. Više nije mogao da trpi njeno hirovito ponšanje i to što je veoma tvrdoglava i neće da popusti kada nije u pravu. Često mu je smetalo to njeno detinjasto ponašanje, ali je mislio da će je proći. Sara nije očekivala da će on tako burno reagovati, iznenadila se, ali je ipak otišla svojoj kući. Emocije među njima nisu prestale, ali se od raskida nisu čuli", kaže izvor blizak Marinkoviću.

Da raskid leči provodom, može se videti po fotografijama koje Sara postavlja poslednjih nekoliko dana. Već prvo veče kada ju je Milan ostavio, u goste joj je došla drugarica koja je prespavala kod nje, pa tako mesto u njenom krevetu ipak nije bilo upražnjeno, a osim toga izlazi po klubovima i kafanama, dok su joj društvo u ispijanju vina pravile i Divna Karleuša i Suzana Perović, bivše cimerke sa "Farme".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>