Region

Svet

Vladimir Stanojević zaprosio Anu Mariju! Plakala je i rekla DA!

Domaći mediji uveliko šuškaju o prosidbi večitog neženje Vladimira Stanojevića, koji je na romantičan način pružio svojoj devojci Ani Mariji Žujović brilijantni prsten, nakon čega je ona bez razmišljanja rekla DA.

Vladimir Stanojević zaprosio Anu Mariju! Plakala je i rekla DA!Da ovo nisu samo glasine potvrdio je i voditelj, otkrivši i poneki detalj o ovom velikom činu koji će oboje pamtiti.
 
Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović krstare Sredozemnim morem (Foto)
"Zaprosio sam je negde između Valensije i Marseja na večeri. Prsten je bio u čaši šampanjca. Ona se smejala i plakala u isto vreme. Bez razmišljanja je rekla DA", ispričao je Vlada, koji nije dugo razmišljao da li da zaprosi svoju petomesečnu devojku koja ga, posle niza neuspelih veza i probranih partnerki, u svakom smislu ispunjava."Nije tajna da je Vlada imao puno devojaka i da je u društvu poznat kao Don Žuan. Međutim, otkako je Ana Marija ušla u njegov život, on se smirio. Potpuno se promenio, ne izlazi često, želi svaki slobodan momenat da provede sa svojom devojkom. Shvatio je koliko mu odgovara, koliko su slični i odlučio da svoj život provede uz nju", tvrdi izvor blizak voditelju.

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Instagram/Vladimir Stanojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>