Region

Svet

Belgrade foam fest 2014: Više hiljada Rumljana uživalo u peni i haus ritmovima! (Foto)

U subotu, 2. avgusta na sportskim terenima Breg u Rumi organizovan je jubilarni, peti po redu RU Foam Fest tj. najveća promo žurka predstojećeg Belgrade foam festa.

Belgrade foam fest 2014: Više hiljada Rumljana uživalo u peni i haus ritmovima! (Foto)



Na glavnoj bini najveće pena žurke u Vojvodini kao headliner nastupio je svetski poznat DJ Geo Da Silva, i to uz podršku domaćih di-džejeva Kizamija, Dime, Seven or Eleven, kao i rezidenta Ru Foam Festa - Osaka Vibe-a. Kupanje u peni počelo je oko 22 časa, a gosti su u balončićima uživali sve do svanuća.

Na topovima su se, kao što je i najavljeno našle seksi cice, a prisutne je penom najduže "hladila" Plejboj zečica Sandra Vidović.

Odlična atmosfera, vatromet, sjajan izbor di-džejeva, mnogobrojne plesne grupe i specijalno zvučno-svetlosni efekti, obeležili su veliku žurku u Rumi, a samo su deo svega što obožavaoce penušavog festivala čeka na šestom po redu Open Air Belgrade Foam Festu, koji se 30. avgusta održava na Adi Ciganliji.



Zanimljivo je da je Geo Da Silva svojim fanovima na društvenoj mreži Facebook predstavio svoju odevnu kombinaciju neposredno pred nastup.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>