Region

Svet

Vlado Georgiev održao humanitarni koncert u Grockoj: Prihod od ulaznica namenjen žrtvama poplava (Foto)

Vlado Georgiev morao je da pomeri datum održavanja velikog koncerta koji je najavio u Kombank Areni, a razlog tome bile su majske poplave koje su pogodile region. Još tada je najavio da će pevati za poplavljene, a to je preksinoć učinio nastupivši u Grockoj.

Vlado Georgiev održao humanitarni koncert u Grockoj: Prihod od ulaznica namenjen žrtvama poplava (Foto)



Pevač Vlado Georgiev održao je preksinoć humanitarni koncert u Grockoj, a sav prihod od ulaznica namenjen je ugroženima od majskih poplava i klizišta na tom području. Koncertu je prisustvovalo više hiljada ljudi, a Vlado Georgiev je koncert započeo pesmom "Reci da ili ne", a zatim je dva sata ređao svoje hitove "Sama bez ljubavi", "Živim sad" i druge.

Koncert je počeo u 22 sata, a u 22.40 otvorene su kapije, tako da se povećao broj posetilaca, koji su uživali u pesmama popularnog pevača. Na kraju koncerta, održanog u gročanskoj čarčiji, predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović uručio je Georgievu zahvalnicu i rekao da je njegovim koncertom oboren rekord u poseti "Gročanskim svečanostima", 47. po redu.



Georgiev je na svom Tviter profilu objavio fotografiju sa koncerta i napisao: "Hvala publici na super provodu večeras u Grockoj".

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Info služba opštine Grocka

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>