Region

Svet

Milan Stanković oštro odgovara na priče o porodičnoj svađi!

Milan Stanković se usudio da u jednoj televizijskoj emisiji oštro odgovori na priče koje poslednjih dana kruže o njegovoj svađi sa majkom, pa je ne štedeći reči demantovao sve navode.

Milan Stanković oštro odgovara na priče o porodičnoj svađi!



U emisiji "Glamur" TV Happy mladi pevač je, očito sluđen svime što je plasirano poslednjih nedelja u domaćim medijima, prilično revoltiranim tonom izjavio sledeće:

"To su gluposti i neistine, ne mogu da verujem šta ljudi pričaju! Majku volim najviše na svetu! Nikakve svađe nije bilo između nas, svima je poznato da sam jako slab na nju, praktično se ponašam kao da sam ja njoj roditelj, a ne ona meni. Otkad sam izgubio oca, majka je kod mene na pijadestalu i laž je da smo se posvađali!".

Osim što je demantovao da ne razgovara sa majkom, Milan Stanković je priznao da je naučio lekciju iz bivše veze te da, poučen time, više nikada neće javno eksponirati svoju lepšu polovinu.

Iako je 31. jula trebalo da prvi put nastupi pred beogradskom publikom, zbog vremenskih neprilika to se nije dogodilo te je nastup pomeren za novi datum, o kom ćemo vas uredno obavestiti.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>