Svet

Region

Kristina Agilera gola i trudna pozirala pred objektivom (Foto)

Američka pop pevačica Kristina Agilera ima u predstojećim mesecima puno razloga da bude uzbuđena. Čeka je venčanje sa verenikom Metom Rutlerom, vraća se ulozi sudije u osmoj sezoni šoua "The Voice", i uspešno završava novi album. Osim toga, po drugi put će postati majka.

Kristina Agilera gola i trudna pozirala pred objektivom (Foto)



Kristina će se uskoro po drugi put poroditi, budući da već ima šestogodišnjeg sina Maksa sa Džordanom Bratmanom, a svojim izuzetnim vokalom gotovo deceniju ne silazi sa vrha top lista. Ništa je ne može sputati u njenim namerama, niti je ikada moglo, navela je pevačica za "V Magazin".

Poput drugih ličnosti koje su se odvažile na ovakav vid fotografisanja, i Kristina je inspirisana svojom drugom trudnoćom poželela da zauvek zabeleži blaženo stanje, pre negoli na svet donese drugu bebu. Iz tog razloga, pozvala je fotografa Brajana Bovena Smita, čijem se radu oduvek divila, i priča je zaokružena fantastičnim fotografijama koje je ekskluzivno dala navedenom magazinu.


Foto: Screenshot Youtube

"Kao žena, ponosno ću pokazivati svoje telo u svim fazama života, ostajući hrabra i sigurna dok se predajem neizvesnoj budućnosti", rekla je pevačica.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija Instagram/Christina Aguilera

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>