Region

Svet

X Factor Adria: Druga sezona bez Željka Joksimovića!

Druga sezona regionalnog muzičkog šoua X Factor Adria zakazana je za mart sledeće godine, ali ovoga puta u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.

X Factor Adria: Druga sezona bez Željka Joksimovića!



Produkcijska kuća MBK, koja je radila popularni format za Balkan, raspala se i posao će preuzeti neko drugi. Pojedini radnici angažovani na projektu su nezadovoljni, kao i većina takmičara.

"Učesnici su nezadovoljni jer nisu ispunjena mnoga obećanja. Jedino je pobednik Daniel Kajmakoski uspeo da nađe izdavača, a u međuvremenu se raspala grupa Doktori, a nove pesme još čekaju Aleksa Perović i Lukijan Ivanović", otkriva izvor blizak produkciji.

Deo ovih saznanja potvrdili su nam Kristina Kovač i Kiki Lesendrić, ali o učešću u novoj sezoni X Factora kažu da je suviše rano pričati, dok je Željko Joksimović novim takmičarima i članovima žirija poželeo mnogo sreće i tako potvrdio da će na njegovo mesto sesti neko drugi.

"Honorar, tempo isplate, kao i ceo ugovor spadaju u domen poslovne tajne. Verujem da će se i druga ugovorna strana profesionalno odnositi prema tome, kao što sam i ja profesionalno obavio svoj posao. Učesnicima, potencijalnom žiriju u nekoj od sledećih sezona želim mnogo sreće i uspeha", rekao je Željko Joksimović.

Emina Jahović ovih je dana na odmoru pa nije davala nikakve izjave, a hoće li ostati u drugoj sezoni popularnog formata, ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: X Factor Adria / Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>