Region

Svet

Rada Manojlović na meti manijaka, strahuje za život svog dečka!

Pevačica Rada Manojlović ovih dana ne spava mirno, a ne samo da brine za svoj život, već brine i za svog dečka Momira Gajića, obzirom da joj jedan bivši robijaš ne da mira i stavio joj je do znanja da će povrediti svakoga ko joj priđe.

Rada Manojlović na meti manijaka, strahuje za život svog dečka!


 
Milan Stanković otkrio intresantane detalje iz veze sa Radom Manojlović!
"Ili ćeš biti moja ili ničija", jasno joj je rekao na jednom njenom nastupu muškarac koji je opsednut njome", ispričao je za "Blic" izvor blizak Radi i pojasnio celu priču.

"Radi se o starijem muškarcu iz unutrašnjosti koji je pet godina proveo iza rešetaka zbog niza krivičnih dela. Dok je bio u zatvoru, gledao je samo "Pink" televiziju i "Grandove" emisije. U policiji su Radi, kada ga je prijavila krajem prošle godine, rekli da je opsednut njome i da mu je ona bila jedina svetla tačka tokom služenja zatvorske kazne. Ubedio je sebe da će je, čim izađe, pronaći i da će otpočeti vezu. Ne prihvata da ona bude s nekim drugim", ispričao je Radin prijatelj.

U početku je pevačica mislila da se radi o fanu koji je neizmerno voli, ali kada je počeo da je prati na svakom nastupu, od Austrije do Hrvatske, i kada je počeo da joj preti i uslovljava da bude s njim, shvatila je da se radi o psihopati i prijavila ga je. Od policije je tražila obezbeđenje a oni su ga samo pozvali na informativni razgovor i opomenuli ga.

"Zaista ne želim da govorim o tome. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Cela stvar je prijavljena policiji i ja se ne bih osvrtala puno na to", rekla je Rada za "Blic".

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Radmila Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>